Advertisement

Izmir Meteor Düştü / F1i1y1ikeaodgm : 31 temmuz 2021 itibarıyla i̇zmir ve çevresinde yaşayanlar.

Izmir Meteor Düştü / F1i1y1ikeaodgm : 31 temmuz 2021 itibarıyla i̇zmir ve çevresinde yaşayanlar.. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. İzmir'e büyük bir meteor düştüğü rapor edildi. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Dün gece saatlerinde i̇zmir'e meteor düştüğü iddiası. Antalya, adana, muğla, mersin, kayseri, manisa, osmaniye, balıkesir, kocaeli, sakarya.

Peki, meteor düşmesi son dakika! Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Sosyal medyada i̇zmir'de meteor düştüğü iddiası üzerine binlerce paylaşım yapıldı. İzmir 'e meteor mu düştü? Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde.

U6f6dh8ytb8l M
U6f6dh8ytb8l M from abcgazetesi.com
Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Meteor görüntüleri ise videoya kaydedildi ve kısa sürede viral oldu. 'i̇zmir'e meteor düştü' iddiası düşen gök cisminin i̇zmir ve çevre illerden de görüldüğü ileri sürüldü.meteor nedir? İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı bilinmiyor. Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. İzmir ve çevre illerde saat 01.54 sıralarında gökyüzüne bakan vatandaşlar bir cismin hızla yere düştüğünü fark etti.

İzmir'e meteor düştü iddiası, sosyal medyada gündem olunca iddialar araştırmaya başlandı.

İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı bilinmiyor. Saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. İzmir ve çevre illerde saat 01.54 sıralarında gökyüzüne bakan vatandaşlar bir cismin hızla yere düştüğünü fark etti. İzmir'e büyük bir meteor düştüğü rapor edildi. Peki, meteor düşmesi son dakika! Sosyal medyada yapılan paylaşımla gece saatlerinde i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. Son dakika haberine göre, i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. 31 temmuz cumartesi gecesinin ilk saatlerinde i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine. Görüntülerde parlak bir ışık topu görülürken yüksek ses. İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu.

31 temmuz 2021 itibarıyla i̇zmir ve çevresinde yaşayanlar. İzmir ve çevre illerde saat 01.54 sıralarında gökyüzüne bakan vatandaşlar bir cismin hızla yere düştüğünü fark etti. Sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı sonrası meteorlar. Sosyal medyada yapılan paylaşımla gece saatlerinde i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. Saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı.

Ba0wxozrgv8cfm
Ba0wxozrgv8cfm from haberzilla.com
31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. 'i̇zmir'e meteor düştü' iddiası düşen gök cisminin i̇zmir ve çevre illerden de görüldüğü ileri sürüldü.meteor nedir? Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. Sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı sonrası meteorlar.

'i̇zmir'e meteor düştü' iddiası düşen gök cisminin i̇zmir ve çevre illerden de görüldüğü ileri sürüldü.meteor nedir?

Görüntülerde parlak bir ışık topu görülürken yüksek ses. Meteor nereye, hangi bölgeye düştü? Meteorun düşme anı i̇zmir başta olmak üzere çevre illerde de görüntülendi. Saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Peki, meteor düşmesi son dakika! İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti. İzmir ve çevre illerde gece saatlerinde cep telefonuyla çekilen görüntüler sosyal medyada viral oldu. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı sonrası meteorlar. İzmi̇r'de meteor düştü i̇ddi̇asi sosyal medyada gündem oldu. Antalya, adana, muğla, mersin, kayseri, manisa, osmaniye, balıkesir, kocaeli, sakarya. 31 temmuz 2021 itibarıyla i̇zmir ve çevresinde yaşayanlar.

Son dakika haberine göre, i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir ve çevre illerde gece saatlerinde cep telefonuyla çekilen görüntüler sosyal medyada viral oldu. İzmir'de dün gece saat 1.54'te gökyüzünden meteor düştü iddiası sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Manisa Ve Izmir De Meteor Mu Dustu Goktasi Iddiasi Sonrasi Son Dakika Aciklamasi Az Once Geldi Son Dakika Haberler
Manisa Ve Izmir De Meteor Mu Dustu Goktasi Iddiasi Sonrasi Son Dakika Aciklamasi Az Once Geldi Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. 31 temmuz 2021 itibarıyla i̇zmir ve çevresinde yaşayanlar. Meteor nereye, hangi bölgeye düştü? İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Meteor görüntüleri ise videoya kaydedildi ve kısa sürede viral oldu. Görüntülerde parlak bir ışık topu görülürken yüksek ses. İzmir 'e meteor mu düştü?

Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine.

İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Görüntülerde parlak bir ışık topu görülürken yüksek ses. İzmir'de dün gece saat 1.54'te gökyüzünden meteor düştü iddiası sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu. Sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı sonrası meteorlar. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. Meteor düştüğü iddiası sosyal medyada gündem oldu. 'i̇zmir'e meteor düştü' iddiası düşen gök cisminin i̇zmir ve çevre illerden de görüldüğü ileri sürüldü.meteor nedir? Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e. İzmir'e meteor düştü iddiası, sosyal medyada gündem olunca iddialar araştırmaya başlandı.

Posting Komentar

0 Komentar